Una egarenca, en el Premi Promeses d'alta cuina de Le Cordon Blue

Andrea Corral necessita els vots de l'audiència per passar a la segona fase

La Torre
07 de febrer del 2015
L'escola de cuina Le Cordon Bleu de Madrid ha iniciat una nova edició del Premi Promeses d'alta cuina. En aquest concurs s'han seleccionat 50 futurs cuiners els quals presenten l'elaboració d'un plat i estan subjectes a la votació popular.

Entre els cinquanta seleccionats hi ha una terrassenca, Andrea Corral. Aquesta estudiant de la CETT escola d'hostaleria i turisme presenta una recepta de "Pollastre de 'pota blava' en harmonia". Per poder passar de fase, Corral ha d'aconseguir el màxim de vots possibles. Només passaran la segona fase els deu cuiners que hagin obtingut més valoració -a més d'una bona valoració per part del jurat professional-. Per tal que l'egarenca tingui possibilitats, només cal entrar a la pàgina de Facebook del certamen i donar-li el vot. El proper 17 de març es donaran a conèixer els finalistes.



Clica aquí per donar el vot a Corral.