Entren a robar a dues cases d'Ullastrell

Els autors, que van aprofitar que els habitatges estaven buits, van endur-se diversos objectes de valor | L'Ajuntament demana als veïns que prenguin mesures de protecció i estigui atents a moviments sospitosos

Lluïsa Tarrida
06 de febrer del 2015
Actualitzat a la 13:20h
La tarda-nit d'aquest dimarts passat, dia 3, es van produir dos robatoris en dues vivendes unifamiliars d'Ullastrell. El primer, va tenir lloc pels volts de dos de vuit del vespre a l'urbanització de Ca n'Amat.

Els autors van endur-se diversos objectes de valor (joies, vins...) a més d'una bicicleta btt i un cotxe dels propietaris. Així mateix van provocar grans destrosses a l'interior de l'immoble. Poques hores després, es van dirigir a una casa ubicada a l'urbanització Cal Jep. Allà, només van endur-se diners en metàl·lic però també van ocasionar nombrosos danys en les habitacions. Afortunadament, en ambdós casos, els propietaris es trobaven fora en aquells moments.

Segons Mossos d'Esquadra, els lladres buscaven sobretot caixafortes i diners, i les primeres hipòtesis apunten que es tracten dels mateixos autors en ambdós casos. El vehicle que van robar va ser trobat hores més tard abandonat. Així mateix, s'ha passat un avís entre els veïns per si veuen un cotxe Seat León Gris amb vidres tintats, que seria el vehicle utilitzat per perpetrar els dos assalts.

Des de l'Ajuntament d'Ullastrell demanen als veïns que al llarg d'aquests dies augmentin les mesures de seguretat i de vigilància, i que alertin a la Policia o al Consistori si veuen moviments sospitosos.