Terrassa acull dissabte el sorteig del Torneig de futbol Inter-casteller

Els Castellers de Terrassa són els organitzadors de la competició d'enguany

La Torre
06 de febrer del 2015
Durant l’últim cap de setmana del mes de febrer i primer de març de 2015 (28 de febrer - 1 de març) Castellers de Terrassa organitzarà el XIV Torneig de Futbol Inter-Casteller, que aplega equips de futbol-5 i aficions, d’un mínim de 32 colles castelleres d’arreu de Catalunya, les Illes Balears i la Catalunya Nord. Aquest acte estaria inclòs en els actes de celebració del XXXVè aniversari de la colla.

El Torneig de Futbol Inter-Casteller és un esdeveniment anual, organitzat per una colla castellera, amb l’objectiu d’estrènyer vincles entre totes les colles existents arreu del territori. L’afició als castells no és incompatible amb d’altres aficions tan sanes i saludables com són ara l’esport i especialment el futbol.

Aquest dissabte, dia 7 de febrer, a les sis de la tarda, a la Sala Emili Miró del local social dels Castellers de Terrassa (C/Pasteur, 48) es procedirà a la presentació oficial del torneig i es realitzarà el sorteig de la fase de grup, encapçalats pels caps de sèrie determinats per l’històric de participacions en altres edicions del torneig i per l’organitzador d’aquest any.