Cavallín, enceta el Cicle de Teatre i Contes per Adults a l'Ateneu Candela

per La Torre, 5 de febrer de 2015 a les 17:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'actor catalano-argentí


Aquest divendres, a les deu de la nit, comença el Cicle de Teatre i Contes per Adults a l'Ateneu Candela de Terrassa (organitzat per L'Embarral i la llibreria Synusia), un cicle que consta de sis funcions de qualitat per apropar el teatre i els relats adults al públic terrassenc.

 
L'actor català-argentí Andrés Cavallín aterra a l'Ateneu Candela de Terrassa amb l'espectacle "Anguilas", un viatge personal des de la seva infància a Rio de la Plata (Argentina) fins la absoluta integració a Catalunya on forma part de la companyia Comediants.

El guió, escrit i dramatitzat pel mateix Cavallin, s'estructura en sis relats o contes autobiogràfics, inspirats en el seu propi recorregut vital fins arribar a la maduresa. Ell mateix es fica a la pell del nen quan toca i va explicant anècdotes, vivències de tot tipus, des que era nen i jugava amb caixes de fusta o anava a pescar anguiles fins la tristesa i la il·lusió alhora de l'emigració i la posterior integració. Un treball sobre la memòria però sense nostàlgia.

 
L'única escenografia són unes caixes que ell mateix ha construït, que són reproducció fidel de les caixes de verdures dels mercats del poble. 
 
Divendres 6 de febrer a les 22h
Ateneu Candela (C/Montserrat, 136)
Preu: Taquilla inversa

 

Participació