WhatsApp prova el seu nou servei de trucades

L'opció encara no està disponible per tots els usuaris

per Nació Digital, 5 de febrer de 2015 a les 07:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


WhatsApp ha començat a provar una nova funcionalitat de trucades VolP (a través de Internet) amb diversos usuaris seleccionats. No queda clar quin ha estat el criteri de la companyia a l'hora d'escollir aquests clients, alguns expliquen que la nova opció els hi va aparèixer després d'actualitzar la darrera versió, però hi ha qui ho ha fet i no pogut accedir al servei esmentat.


Segons les primeres informacions la nova interfície consta de tres pestanyes: «trucades», «xats» i «contactes». De moment l'empresa no ha emès cap comunicat oficial sobre l'activació d'aquesta funcionalitat, però tot apunta que d'aquí poc temps tots els seus clients hi tindran accés. Les trucades VolP seran gratuïtes i només es podran realitzar entre persones que tinguin l'app.

Aquesta notícia arriba poques setmanes després del llançament de WhatsApp Web, una versió que permet als usuaris utilitzar el servei de missatgeria des de dispositius diferents al mòbil, com ara ordinadors i tauletes.

 

Participació