Dani Ratera, cinquè júnior en el II Duatló de Canyelles

El Club Natació Terrassa també va tenir representació a la III Duatló de Rubí

03 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:58h
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va aconseguir una meritòria cinquena posició en categoria júnior en el II Duatló de Canyelles, prova disputada dissabte passat en modalitat esprint sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més finals de cursa a peu.

La cursa va suposar el tret d’inici de la Lliga Catalana de Duatló de Carretera i és classificatòria per al Campionat de Catalunya d’Elit que tindrà lloc diumenge 8 de febrer a Granollers. Ratera va aturar el crono en 1h03’25”, en una prova que va dominar Jordi Montraveta (PC Cervera-Triatló), guanyador amb 57’49”. La marca assolida per Ratera el va situar en el 79è lloc de la classificació general.

El Natació Cicles Morenito va comptar amb un segon representant en aquesta prova, Óscar Guimerà, que, amb 1h07’27”, va ser 126è de la classificació general.

III Duatló de Rubí

L’endemà, diumenge 1 de febrer va celebrar-se el III Duatló de Rubí, que es va desenvolupar en modalitat olímpica sobre unes distàncies de 10 quilòmetres de cursa a peu, 40 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres més finals de cursa a peu. Com en el cas del Duatló de Canyelles, aquesta prova també és classificatòria per al Campionat de Catalunya d’Elit. El triomf en categoria masculina va correspondre a Joan Ruvireta (CN Vic-ETB), que va establir un temps d’1h56’07”.

En categoria femenina, Sònia Julià (CERRR Igualada) va adjudicar-se la victòria amb 2h14’56”. El Natació Cicles Morenito va presentar un total de dotze triatletes. Cal destacar la retirada per avaria mecànica de Jordi Muela quan rodava en el grup dels vint primers.