Nou sistema de reg a l'hort de l'AMPA de l'escola El Vapor de Terrassa

L'Ajuntament retirarà en els propers dies un romanent de runa que encara quedava a la plantació

La Torre
03 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:12h
L'hort de l'AMPA de l'Escola El Vapor comptarà ben aviat amb un sistema de reg per degoteig. La instal·lació ja ha començat a muntar-se i en les properes setmanes estarà completament enllestida. D'aquesta forma, l'hort serà més ecològic i estalviarà en el consum d'aigua, expliquen des de l'entitat.

Aquesta millora ha estat possible gràcies a una subvenció municipal ja que l'AMPA s'ha acollit a una línia d'ajudes de la regidoria de Medi Ambient. La subvenció és de 0,50 euros per metre quadrat. L'hort de l'Escola El Vapor és de 100 m2 i per tant li toca rebre 50 euros, un cop la instal·lació estigui enllestida i es presentin els rebuts corresponents al Consistori.

Des de l'AMPA afirmen que "la quantia de diners és petita i no cobreix el 100% del cost real del que suposaria instal·lar el gota a gota en tot el terreny de l'hort, però, almenys, permet començar a impulsar aquest sistema de reg".

D'altra banda, després de diverses gestions, l'Ajuntament retirarà en els propers dies un romanent de runa que encara hi quedava a l'hort. "Això permetrà guanyar un nou espai, que es podria dedicar al conreu de més hortalisses o, potser, per plantar-hi flors i fer més bonica i atractiva l'entrada al solar", anuncia l'AMPA.