Jan Margarit torna a guanyar la Mont-rodon

Ferran Sanpere i Xavi Zapater completen el podi de la cursa a Matadepera

01 de febrer del 2015
Actualitzat el 28 de març a les 9:08h

Margarit s'ha imposat als 475 atletes participants Foto: Miquel Badia

Amb 510 atletes inscrits que s'han concretat finalment en 475, la vuitena cursa de la Mont-rodon que organitza la Unió Excursionista de Matadepera, i que ha tingut lloc aquest matí de diumenge, ha tornat a ser tot un èxit. I això malgrat el fred ambient hivernal, en què a les 10, quan ha començat la cursa, la temperatura era de 4'4º accentuats pel vent.

Un any més, el jove matadeperenc Jan Margarit, de només 17 anys, s'ha proclamat guanyador amb un temps de 55 minuts i 34 segons. El segon classificat ha estat l'atleta de Sant Quirze Ferran Sanpere, que ha cobert els 13'5 quilòmetres amb un temps de 57 minuts. Tanca el podi el també matadeperenc Xavi Zapater amb un temps de 58 minuts i 29 segons.

Es dóna la particularitat que Margarit ja va quedar primer l'any passat i segon a l'edició de 2013. Sanpere va quedar també segon, i en Zapater ha quedat en tercera posició, quan l'any passat va arribar quart.

En la categoria femenina, les primeres classificades han estat Txell Giménez (amb un temps de 1 hora, 12 minuts i 19 segons), Ragna Debats (1 hora, 13 minuts i 20 segons), i Maria Illa (1 hora i 13 minuts i 47 segons).