Vigués: «La marxa de Carme Labòria desestabilitza l'equip de govern»

La portaveu del grup municipal de CiU lloa la figura de la fins ara tinent d'alcalde socialista | Miquel Sàmper afirma que "és una prova més que la candidatura del PSC de Jordi Ballart no és atractiva"

Lluïsa Tarrida
30 de gener del 2015
Actualitzat el 12 de febrer a les 15:16h
Aquest divendres, Carme Labòria ha anunciat que deixava no només els seus càrrecs a l'equip de govern sinó que també trencava el carnet del PSC. Com és lògic, la dimissió d'un dels puntals de l'equip de govern socialista no ha deixat ningú indiferent.

Mariona Vigués, presidenta de CiU a Terrassa, ha manifestat que "ens ha sobtat el dia de comunicar-ho, però des de feia temps érem conscients que les diferents sensibilitzats existents dins del PSC a Terrassa havien d'aflorar". La portaveu del grup municipal ha lloat la figura de Labòria, "és una persona de consens, ha tingut voluntat de pacte i entesa en les diferents àrees de les quals n'era responsable (urbanisme, habitatge o seguretat), i això que eren àrees potents i que han passat coses complicades de gestionar. Ho ha fet bé". Vigués ha mostrat però la seva preocupació perquè amb la marxa de Labòria "no sabem com es redistribuiran aquestes carteres, qui se n'ocuparà i com es resoldran els temes pendents; la dimissió de la Carme ha desestabilitzat l'equip de govern".

Per la seva banda, l'alcaldable per CiU, Miquel Sàmper, ha reconegut "la tasca com a regidora de la Carme Labòria, treballant molt i bé per a la ciutat. A nivell personal vull felicitar-la per la coherència que ha tingut amb les seves idees". El candidat nacionalista ha anat més enllà i ha dit "aquest fet demostra que la candidatura del PSC de Jordi Ballart no és atractiva ni pels propis militants socialistes; haurem de veure com se sobreposen a la marxa d'un dels actius més importants del partit".