Albert Einstein i la teoria de la relativitat, a debat a Terrassa

L'Agrupació Astronòmica de Terrassa ha organitzat una conferència amb motiu del centenari de la teoria del científic alemany

La Torre
29 de gener del 2015
Aquest divendres, a dos quarts de nou de la nit, la seu de l'Agrupació Astronòmica de Terrassa acollirà la conferència "Albert Einstein i la teoria de la relativitat", a càrrec de Jose Fco. Domínguez.

Segons la revista TIME Albert Einstein (1879-1955) ha estat el personatge més influent del segle XX. La seva repercussió mediàtica va traspassar el camp de la física i les seves opinions van tenir gran transcendència en alguns dels grans esdeveniments del segle passat.

Aprofitant el centenari de la presentació de la Teoria General de la Relativitat (1915), des de l'Agrupació Astronòmica de Terrassa han preparat aquesta ponència en la qual es parlarà de la controvèrsia generada pel suport d'Einstein al projecte Manhattan, de les Teories Especial i General de la Relativitat i de l'experiment que va portar a aquest científic d'origen alemany a ser una figura de repercussió mundial.