Comissió d'Emergència al Vallès davant la previsió de forts vents

En cas que sigui necessari, el Consell Comarcal activarà les accions previstes al Protocol d'actuació del servei de transport escolar col·lectiu

La Torre
29 de gener del 2015
Actualitzat a les 15:30h
El Consell Comarcal ha constituït aquest dijous al migdia la Comissió d’Emergència davant les previsions de fortes ventades per aquesta tarda i nit al Vallès Occidental. Aquesta Comissió està formada per la gerència del Consell i diferents responsables tècnics/es dels serveis d’Educació, Serveis generals i Comunicació. Aquest òrgan es constitueix quan alguna situació meteorològica pot alterar el funcionament del transport escolar a la comarca. Durant aquest matí s’està fent el seguiment de la situació meteorològica i dels avisos del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya).

En aquests moments la comarca del Vallès Occidental, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es troba en fase d'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per vents. En cas que sigui necessari, el Consell Comarcal activarà les actuacions previstes al “Protocol d’actuació del servei de transport escolar col·lectiu davant de situacions d’emergència amb afectació a la xarxa viària i/o el servei”. Els Serveis d’Educació estan en contacte amb les diferents empreses operadores del servei de transport escolar. També s’ha comunicat la previsió meteorològica i la situació d’alerta als responsables dels centres escolars, els ajuntaments i els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.