El PP vol que es reobri la Rambla mentre la ronda Ponent estigui tallada

El grup municipal porta al ple de gener una proposta per "canalitzar part del trànsit afectat" arran de la prohibició de circular per una de les principals vies urbanes de Terrassa

La Torre
28 de gener del 2015
Actualitzat a les 15:13h
El grup municipal del Partit Popular presenta una proposta de resolució per la sessió plenària d'aquest mes de gener sobre mobilitat. Els populars egarencs consideren que s'hauria d'autoritzar "provisionalment, i amb els requisits que es determinin, respecte els trams horaris de més intensitat de trànsit" la reobertura de la rambla d'Ègara als vehicles privats. Aquesta mesura la posen sobre la taula davant la prohibició de circulació per la ronda de Ponent en sentit nord, entre els carrer Orà i Francisco de Vitoria. 

El PP considera que la "necessària intervenció preventiva" i per motius de seguretat a alguns punts de la Riera del Palau iniciada el desembre de l'any passat ha perjudicat la mobilitat dels egarencs ja que el trànsit s'ha hagut de redistribuir en els carrers adjacents provocant embussaments i més retencions.

El partit local té present "l'oposició frontal de l'equip de govern de flexibilitzar la prohibició de la circulació de vehicles privats per la rambla en el seu tram central" però afirma que "es podria adoptar una solució provisional de canalitzar part del trànsit afectat pels talls esmentats a través d'aquesta via". Així mateix, subratllen que si es prengués aquesta opció, possibilitaria "valorar com experiència en una futura autorització de la circulació de vehicles privats per la Rambla d’Ègara en el seu tram central en determinats trams horaris".