ICV Terrassa farà campanya per a la ILP contra els desnonaments

Els ecosocialistes obren la seva seu els dimecres per la tarda a partir del 4 de febrer per tal d'oferir a la ciutadania l'oportunitat de signar la iniciativa

per La Torre , 27 de gener de 2015 a les 07:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ICV de Terrassa en el marc de la campanya de suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra els desnonaments i la pobresa energètica que promouen diferents entitats i organitzacions socials (Observatori DESC, PAH i Aliança contra la Pobresa Energètica), ha elaborat un seguit d’accions de promoció i conscienciació per tal de recolzar activament aquesta iniciativa social. Des de la formació ecosocialista refermen el seu desig que la campanya per la recollida de signatures sigui "tot un èxit, que faci que les instàncies parlamentàries no els quedi més remei que escoltar i legislar en favor de les persones i no dels interessos privats".
 

ICV Terrassa s’ha adherit de forma activa a la campanya de recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular contra els desnonaments i la pobresa energètica, i pretén ser un "actiu de conscienciació" i promoció d’aquesta ILP a la nostra ciutat, on ja es van aconseguir moltes signatures en la jornada d’àgora del col·lectiu Iaoflautes.
 

La formació ecosocialista local continuarà les properes setmanes la seva campanya de difusió i suport a la “ILP habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica”, recollint signatures i explicant a la ciutadania la "necessitat de legislar a Catalunya per garantir que tothom al nostre país pugui disposar d'un mínim vital per la seva subsistència energètica i per acabar amb la xacra dels desnonaments que representen encara un major patiment social a la vida de les persones amb dificultats per pagar unes hipoteques en la majoria dels casos amb clàusules abusives".
 
En aquest sentit, des de l’executiva local d’ICV han comunicat que obriran la seva seu tots els dimecres per la tarda a partir del 4 de febrer per tal d’oferir a la ciutadania l’oportunitat de participar i donar suport mitjançant la signatura aquesta ILP i contribuir en aquest treball de portar la veu del poble al Parlament de Catalunya. També han comunicat que faran un seguit de paradetes informatives i de recollida de signatures durant tot aquest període a diferents barris i espais públics de la ciutat per tal que tothom a Terrassa tingui l’opció de signar. 
 
Des d’ICV a través del grup municipal d’ICV-EUiA al Govern municipal de l’Ajuntament de Terrassa, s’han promogut, d’acord amb el marc competencial i les possibilitats pressupostàries de l’Ajuntament, iniciatives i mesures per pal·liar la situació d’emergència social que afecta a moltes famílies de la nostra ciutat i s’ha emplaçat a les administracions amb competències al respecte a abordar de manera efectiva aquestes problemàtiques.
 
La formació ecosocialista s’ha compromès a continuar treballant amb aquests objectius, i a impulsar al proper Ple municipal un posicionament de l’Ajuntament de Terrassa recolzant aquesta ILP i les mesures que proposa.

 

Participació