El Terrassa FC empata (2-2) al camp del Peralada

Els homes de David Pirri només treuen un punt del seu desplaçament a l'Empordà i s'allunyen del play-off

La Torre
25 de gener del 2015
Actualitzat el 26 de gener a les 7:32h
El Terrassa FC ha empatat aquesta tarda de diumenge al camp del Peralada. Un resultat que podria estar força bé si no fos perquè es porten unes setmanes on no se sumem punts i el play-off d'ascens s'allunya. El 2 a 2 final fa justícia. Els primers 15 minuts de la primera part han estat de tempteig, fins que els homes de David Pirri s'han tret la son de les orelles, tot aprofitant que el vent els hi anava a favor i que era més fàcil arribar a l'àrea contrària. Jaime Fuentes, en una falta magistral, ha clava el primer gol dels egarencs. El Terrassa se n'ha anat al vestidor amb un triomf, tot i que Juanmi ha estat providencial en un parell de u contra u davant de davanters del Peralada.

La segona part ha estat una altra història. Els de casa coneixen la tramuntana i s'han posat el "mono" de feina per acular els de Pirri. Al minut 65 el Peralada ha empatat, a la sortida d'un córner molt mal defensat. El Terrassa s'ha estirat una mica i en una internada de Maldonado al 69 l'àrbitre ha vist un penal. Jaime Fuentes no ha fallat la pena màxima. Ha estat un miratge. Els locals han posat el peu a l'accelerador i han apostat per les pilotes llargues. I en una d'elles ha trobat el premi, amb el segon gol. Corria el minut 79. El Peralada encara hauria pogut guanyar amb un parell més d'ocasions.