Un passaport permet visitar els museus del Vallès Occidental

S'oferiran descomptes i ofertes especials als usuaris d'aquesta iniciativa, que inclou, entre d'altres, la Seu d'Ègara i el Castell Cartoixa de Vallparadís de Terrassa

La Torre
25 de gener del 2015
Actualitzat el 27 de gener a les 10:49h

Els 12 museus municipals de la comarca del Vallès Occidental que formen part de la Xarxa Museus Locals de la Diputació de Barcelona oferiran un "passaport" que permetrà conèixer la història i el patrimoni arquitectònic i cultural que aquesta comarca ofereix. La iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació, s'ha presentat al Museu i Poblat Ibèric de ca n'Oliver de Cerdanyola del Vallès.

Els Museus que en formen part són: Museu de la Pagesia de Castellbisbal, Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver de Cerdanyola del Vallès, Museu d'Art de Cerdanyola del Vallès, Museu Municipal de Montcada i Reixac, Centre d'Interpretació del patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet, Museu Municipal Castell (MMUC) de Rubí, Museu d'Art de Sabadell, Museu d'Història de Sabadell, Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès, Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat del Vallès, Seu d'Ègara Esglésies de Sant Pere de Terrassa i el Castell Cartoixa de Vallparadís de Terrassa.

El passaport permetrà beneficiar-se de descomptes i regals als museus, però serà imprescindible presentar-lo i que estigui segellat pel museu emissor. El document només podrà tenir un segell de cada museu i s'obtindrà el descompte corresponent només una vegada, tot i que també se'n podran beneficiar els familiars del titular. Un cop aconseguits els 12 segells, el titular obtindrà un premi, a més de participar en un sorteig per a una nit d'hotel.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona; la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé; la coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona, Marta Alòs, i regidors dels ajuntaments de Cerdanyola, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Montcada i Reixac, Ripollet i Castellbisbal, així com representants dels museus de Terrassa i Rubí.