Mag Hausson tanca la temporada de Circ de Terrassa

Pel Centre Cultural han passat prop de 4.850 espectadors

La Torre
24 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:37h
Mag Hausson
Mag Hausson | C.C.T.

Al llarg de la Temporada BBVA de Circ Tardor 2014 han passat per l’equipament terrassenc prop de 4.850 espectadors. Una temporada que ha vingut farcida de propostes de petit i gran format i que conclourà aquest diumenge amb un espectacle de màgia de l’elegant i poètic Mag Hausson.

"Una hora amb Hausson" és un viatge per un univers màgic i surrealista. Una funció on els números visuals i de manipulació s’enllacen amb les actuacions i la participació del públic.

Hausson oferirà a l’espectador la possibilitat d’escollir entre el seu ampli repertori l’efecte que més li agrada o aquell més inversemblant: des dels clàssics amb cartes a d’altres de metal·lisme, passant per l’especialitat Hausson: la manipulació.

Els espectadors podran triar màgia de tota mena, efectes d’avui i de sempre i d’altres de ben nous, encara inèdits al repertori del Mag Hausson. El mag Hausson, Jesús Julve el nom real, ha rebut nombrosos guardons entre els quals destaca el Premi Sebastià Gasch de music-hall com a màxim representant de l’il·lusionisme europeu a Catalunya.

La 3a Temporada BBVA de Circ Tardor 2014 s’acaba amb aquest espectacle de màgia després d’un semestre ple de propostes, algunes d’elles estrenades a l’equipament.

El toc d’inici de la temporada el va donar la Companyia Organización Efímera (6 de setembre) amb l’estrena europea de l’espectacle Fecha de Caducidad. Seguidament, la coneguda formació encapçalada per Tortell Poltrona, el Circ Cric, va portar un duel de 8 pallassos (5 d’octubre). L’equipament també ha acollit a la formació terrassenca Circ Pistolet. El seu espectacle, Incert (21 i 23 de novembre), va ser estrenat i gestat dins del programa de Suport a la Creació.

Ara, aquest espectacle iniciarà una gira per la geografia catalana després de què els terrassencs guanyessin el Premi BBVA Zirkòlika de Circ 2014. En el període nadalenc, el Centre Cultural Terrassa ha dut també dues propostes més: El Circ de Nadal, una carpa de petit format de Los Galindos, i l’esperat Circ de l’Any, de l’associació Tub d’Assaig 7.70.