L'Arsenal fitxa Vicky Losada

La futbolista egarenca s'incorporarà a l'equip londinenc el proper 1 de març, fins aleshores continuarà jugant al FC Barcelona

La Torre
22 de gener del 2015
Actualitzat a les 19:36h
Losada ha militat durant deu anys al club blaugrana
Losada ha militat durant deu anys al club blaugrana | Foto: Victor Salgado - FCB

Losada ha militat durant deu anys al club blaugrana Foto: Victor Salgado - FCB


Vicky Losada jugarà a l’Arsenal Ladies després de l’acord al qual han arribat el FC Barcelona i el club anglès. La jugadora de Terrassa iniciarà la temporada regular amb el seu nou equip i viatjarà cap a Londres a partir de l’1 de març, per incorporar-se a la pretemporada amb el seu nou equip. Fins llavors, la que va ser una de les capitanes de l’equip de Xavi Llorens seguirà competint amb el Barça Femení.

El Club blaugrana ha donat totes les facilitats per fer efectiu aquest fitxatge i li desitja tots els èxits professionals en aquesta nova etapa. Després de 10 anys plens d’èxits al Club, Vicky fa un altre salt de qualitat i jugarà en un dels millors equips de la Lliga anglesa, campió de la UEFA Women’s Champions League, la temporada 2006/07. "Estic molt contenta pel meu fitxatge per l’Arsenal i afronto amb molta il·lusió aquest nou repte", ha reconegut la jugadora. “Sempre agrairé el tracte rebut per part del FC Barcelona, la considero casa meva, i sempre he dit que m’encantaria acabar la meva carrera al Barça”.

Aquesta temporada, Losada ha jugat un total de 19 partits, i ha marcat 6 gols. La migcampista blaugrana marxarà havent guanyat tres Lligues i tres Copes de la Reina i havent jugant tres edicions de la Champions femenina, les dues primeres com a capitana.

L’Arsenal, tot un repte

La jugadora terrassenca veu el seu fitxatge per l’Arsenal com “un repte”. “M’adaptaré ràpid al joc físic d’Anglaterra. A nivell personal he de créixer molt encara”, afirma Vicky Losada. “L’objectiu és quedar als primers llocs de la taula i aconseguir la classificació per jugar la UEFA Women’s Champions League la pròxima edició”, va reconèixer Vicky abans d’incorporar-se a la disciplina londinenca. Allà es trobarà amb l’entrenador espanyol, Pedro Martínez Losa, i la també jugadora espanyola, Natalia Pablos, companya seva a la selecció espanyola.
 
La seva companya de vestidor i també egarenca Marta Corredera li ha desitjat molta sort en aquesta nova aventura: