EUiA Terrassa dóna suport a Alberto Garzón per liderar Izquierda Unida

La formació local votarà el proper 15 de febrer qui acompanyarà Raül Martínez a la llista per les eleccions municipals

La Torre
21 de gener del 2015
Dilluns es va reunir la comissió política local d'EUiA de Terrassa per a, entre altres temes, preparar les primàries obertes per escollir el candidat d'IU a la presidència del govern espanyol i per valorar les aliances municipals.

El proper 15 de febrer, en el local de Terrassa, i a la resta de locals d'EUiA i d'IU, els militants i simpatitzants podran votar i escollir el candidat a la presidència del govern. Hi han dos candidats, el diputat Alberto Garzón i el professor Nicolás García. La votació també es pot fer per internet. Els simpatitzants i ciutadans poden registrar-se i participar també en el procés, a través de la web

El coordinador local d'EUiA, Ivan Martos, i el candidat municipal d'EUiA, Raül Martínez, han avalat la candidatura del jove diputat Alberto Garzón, i han volgut mostrar el seu suport públicament, estant segurs que la majoria de militants i simpatitzants l'escolliran, "per ser el millor candidat possible".

Alberto Garzón connecta amb la nova política, i és clau en aquests moments de ruptura democràtica amb el Règim monàrquic, corrupte, bipartidista i ple de desigualtats del 78. Alberto Garzón és clau per les confluències populars cap a un nou país més just, net i lliure", han afirmat els egarencs.

Tots dos, a més, volen destacar el positiu exercici de participació ciutadana oberta que suposen aquestes primàries. A més, l'assemblea local d'EUiA de Terrassa aprofitarà el mateix dia per fer primàries i escollir candidats i candidates per les properes eleccions municipals. Raül Martínez ja va ser escollit cap de llista de la formació, i ara es triarà qui l'acompanyarà.

En aquest sentit, EUiA de Terrassa continua treballant per "la construcció d'un pol alternatiu, d'un front unitari, popular i d'esquerres a Terrassa que guanyi l'alcaldia i asseguri Dignitat i Benestar als nostres ciutadans. En aquest sentit, continuem apostant per seguir treballant per aconseguir una candidatura amb els companys de Guanyem Terrassa, ICV, Podem, CUP i Procés Constituent. A Barcelona ho han aconseguit, i a Terrassa també ho farem".