Ordenació de dos preveres a la Catedral de Terrassa

Es tracta d'Albert Agib Hanna i d'Emmanuel Pujol Troncoso

per La Torre , 21 de gener de 2015 a les 07:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, va ordenar a la Catedral dos nous preveres al servei de la diòcesi. Es tracta d'Albert Agib Hanna i d'Emmanuel Pujol Troncoso.
 

Van concelebrar Salvador Cristau, bisbe auxiliar i un bon nombre de preveres i diaques. Van assistir-hi els seminaristes.
 

En la seva homilia, el bisbe va glossar el sentit de les lectures de la Paraula de Déu, que narraven la vocació dels primers deixebles del Senyor. “Crist surt a l’encontre de cada ésser humà i es presenta com el Camí, la Veritat i la Vida, per saciar la seva set de felicitat i omplir de sentit la seva existència. Quan hom viu aquesta experiència, es genera un nou estil de vida i un testimoni convençut  i convincent, evangelitzador, perquè qui ha trobat Jesucrist ha trobat el tresor de la seva vida”, va afirmar el prelat.

Seguidament va reflexionar sobre el camí de les mediacions en tota vocació i especialment en la vocació sacerdotal, recordant que és una missió de tota l’Església, començant pel bisbe i continuant pels preveres, diaques, religiosos i laics.

Fent-se ressò de l’Any Jubilar Teresià, va fer una invitació als nous ordenants  a viure en la humilitat, perquè com deia Santa Teresa “Dios es suma Verdad y la humildad es andar en verdad; que es verdad muy grande  no tenir cosa buena de nosotros, sino la misèria y ser nada; y quien esto no entiende, anda en mentira”. 
 
Albert Agib Hanna ha estat destinat com a vicari a les parròquies de Sant Cristòfor de Terrassa, Santa Maria d’Ullastrell i Sant Martí del Sorbet de Viladecavalls, i Mn. Emmanuel Pujol com a vicari de les parròquies del Sant Esperit i Sant Valentí de Terrassa.

 

Participació