Rigau: «L'escola Serralavella d'Ullastrell és una escola amb història»

La Torre
20 de gener del 2015
Ballbè, Rigau i Fillat,  en l'acte d'inauguració
Ballbè, Rigau i Fillat, en l'acte d'inauguració | Foto: A.U.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va inaugurar el passat diumenge 18 de gener el nou edifici de l'escola Serralavella d'Ullastrell, conjuntament amb l'alcalde del municipi, Joan Ballbè i la directora del centre, Rosa Fillat.
 

L'exalcalde Jaume Rodó plantant l'olivera Foto: M.P.

Rigau, Ballbè i Fillat, van descobrir la placa commemorativa i visitar les instal·lacions del centre. Posteriorment, van tenir lloc els parlaments i hi va haver una actuació musical a càrrec de la coral d'Ullastrell, un piscolabis, així com una actuació dels gegants d'Ullastrell. Al final, es va plantar una olivera commemorativa al pati de l'escola, i la consellera va signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

Durant els seus discursos, tant Joan Ballbè, alcalde d'Ullastrell, com Rosa Fillat, Directora de l'Escola, van voler destacar i agrair la seva implicació a totes aquelles persones i entitats que han fet possible la construcció de la nova escola.

La consellera d'Educació, Irene Rigau, per la seva banda va voler destacar la importància i lloar la tasca del professorat i va voler subratllar la importància de la figura de l'exalcalde Jaume Rodó en la projecció de l'escola. Rigau va afirmar que "l'escola Serralavella és una escola amb història" i va recordar que "l'educació mai ha de ser motiu de discrepància, l'educació és de tots, és la que marca la ciutadania, la que dóna sentit de pertinença i la que pot donar la qualitat de vida a les persones més enllà del seu entorn immediat.

A l'acte, que tingué lloc a les 12 del migdia i va aplegar unes 350 persones, també hi van assistir el director general de Centres Públics, Antoni Llobet; el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas; així com representants del Claustre Educatiu de l'Escola, de l'AMPA i de l'Ajuntament d'Ullastrell.
 

Autoritats i regidors, presents a l'acte inaugural Foto: M.P.