Terrassa vol crear una aliança dels comuns

Jornada de debat sobre propostes d'economia social del coneixement

per La Torre, 21 de gener de 2015 a les 06:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous, dia 22, a dos quarts de vuit del vespre a l'Ateneu Candela tindrà lloc les jornades "Cap a una Terrassa dels comuns" que té l'objectiu d'impulsar el paper de les ciutats per construir el Bon Viure a través de propostes d'economia social del coneixement. 

Les jornades consten d'un debat amb el títol: "Ciutats per cooperar i construir el Bon Viure", en el qual hi participaran: Rubén Martínez (Fundación de los Comunes), Mayo Fuster de (l'IGOP - UAB) i Carollina Ruggero (Grupo cooperativo de las Indias). Aquest mateix dia llançaran a internet una eina per realitzar un mapa cooperatiu de recursos compartits a Terrassa obert a tota la ciutadania.


Finalment, al dia 5 de Febrer - a les 19:30h a l'Ateneu Candela-, farà una convocatòria per crear una Aliança dels comuns a la ciutat per tal d'estudiar, defensar i impulsar aquests juntament amb totes les persones que els fan possible.

 

 

Participació