L'Escola de Futbol Manu Lanzarote, líder invicte de la primera volta

La Torre
20 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:25h
El sènior egarenc
El sènior egarenc | Foto: EF Manu Lanzarote

La plantilla del sènior de l'Escola Foto: EF Manu Lanzarote


El sènior de l'Escola de Futbol Manu Lanzarote, entitat que només té equips femenins, ha aconseguit acabar la primera volta de la competició on participen, Segona Catalana Grup III, invicte. El conjunt egarenc ha guanyat tots els seus partits oficials, aconseguint 12 victòries, sumant 97 gols marcats -una mitjana de més de vuit gols marcats per partit- i tan sols cinc gols encaixats.

A més, les dues màximes golejadores del grup de competició, són de l'Escola. Tant Eli Romero com Christina Picón sumen 19 gols cadascuna, i hi ha dues jugadores més de l'equip entre les 10 màximes golejadores del grup: Sara Zauner, amb 16 dianes, i Judith Fresquet, amb 11.

L'equip, està seguit de prop a la classificació pel CE Sabadell B, que suma una victòria menys, ja que va perdre al Municipal de Sant Llorenç davant l'Escola per 2-0. Els dos equips previsiblement es disputaran el campionat, que dona l'accés directe a Primera Catalana femenina, on també pujaran els dos millors segons de grup dels set grups que conformen la competició.
 

Les egarenques han guanyat els dotze partits Foto: EF Manu Lanzarote