Diumenge de gala per inaugurar l'escola Serralavella d'Ullastrell

L'acte comptarà amb la presència de la consellera Irene Rigau | Des del grup municipal UGO han declinat la invitació per sentir-se "marginats del procés de construcció del centre escolar"

Lluïsa Tarrida
16 de gener del 2015
Aquest diumenge, dia 18, tindrà lloc l'acte d'inauguració de la nova escola Serralavella amb la presència de la consellera Irene Rigau. Serà a les dotze del migdia. L'acte comptarà amb la participació de l'alcalde Joan Ballbè així com membres de l'equip de govern que visitaran les instal·lacions les quals ja es troben operatives al 100% des de fa uns dies. També hi seran els regidors de CiU a Ullastrell.

Qui no hi serà és UGO. El grup municipal ha decidit declinar la invitació a la inauguració perquè "UGO ha estat marginat quant a informació i participació en el llarg procés de construcció de la nova escola i fins i tot en l'organització de l'acte inaugural" i matisa que "hi ha hagut poca atenció i respecte cap al president del nostre grup, i a la vegada, ex-alcalde d'Ullastrell, no convidant-lo oficialment a l'acte". 

UGO afirma que "l'actual equip de govern s'ha fet seu un projecte iniciat en l'anterior legislatura malgrat que quan ells estaven a l'oposició hi van posar tots els entrebancs possibles" i recorda que "l'escola Serralavella és un projecte de poble i no de partit".