Terrassa participa en la 2a Marató de Donants de Sang 2.0

La Torre
14 de gener del 2015
Actualitzat a les 15:22h
La campanya es desenvoluparà entre el 16 i el 23 de gener
La campanya es desenvoluparà entre el 16 i el 23 de gener | Foto: A.T.

Marc Ferrer i Xavier Planell són els ambaixadors egarencs Foto: A.T.


La regidora de Salut, Josefina Soler, ha presentat aquest dimecres la 2a Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya a Terrassa, juntament amb la doctora Isabel González, del Banc de Sang i Teixits de Terrassa, i els ambaixadors a Terrassa de la Marató Marc Ferrer i Xavier Planell. En el decurs de l’acte, la regidora ha publicat un tweet animant a la ciutadania a participar-hi, sumant-se així a la campanya de difusió de la marató a través de les xarxes socials. 

La campanya es desenvoluparà entre el 16 i el 23 de gener als principals hospitals d'arreu de Catalunya per a incrementar les reserves de sang i normalitzar els estocs, que es troben sota mínims després de les festes de Nadal. A Terrassa, la campanya es desenvoluparà al Banc de Sang i Teixits, ubicat a la plaça del Doctor Robert.

En aquesta edició, la Marató busca joves que s’estrenin en l’experiència de donar sang per ajudar a salvar vides. Per això, un grup de nois i noies de 18 anys seran els dinamitzadors de la Marató a través de les xarxes socials, juntament amb els ambaixadors 2.0 de la donació de sang, ciutadans anònims que ajuden a conscienciar sobre la necessitat de donar sang.