Derrota del Voleibol Terrassa davant del Figueres

Les egarenques van perdre en la darrera jornada de la primera volta

13 de gener del 2015
El passat diumenge 11 de gener, el CV Terrassa es va enfrontar al CV Figueres com a visitant en partit corresponent a l'última jornada de la primera volta de Quarta Divisió Sènior. El CV Terrassa no va poder regalar una victòria al seu públic en aquesta entrada de nou any contra un equip que es troba en la part alta de la classificació. El resultat va ser de 0-3 a favor del CV Figueres. Els resultats dels sets van ser: 24-26, 7-25 i 15-25.

Des del principi el CV Terrassa va tractar de tu a tu al seu contrari, malgrat el nivell desigual mostrat entre tots dos equips al llarg de la temporada. El primer set acabava a favor de les jugadores locals per 24-26 amb un marcador ajustat que sempre va estar parell. Els canvis realitzats pel CV Figueres al segon set van donar el seu fruit i les terrassenques no van poder contrarrestar el millor joc de l’equip contrari, en particular pels atacs de les jugadores centrals.

Durant el tercer set l’equip egarenc va desplegar un millor joc, encara que el desavantatge inicial pres per les figuerenques mai es va retallar. Arribada la fi de la primera volta, el CV Terrassa disputa el seu pròxim partit el dissabte 18 de gener en el camp del CV Cunit