Magda Rodó: «Vull recuperar la memòria històrica d'Ullastrell»

Acte de presentació de la candidata a l'alcaldia de CiU

La Torre
12 de gener del 2015
Actualitzat el 04 de març a la 13:05h
Rodó acompanyada per Josep Rull
Rodó acompanyada per Josep Rull | Foto: CiU

Rodó acompanyada per Josep Rull Foto: CiU


El passat divendres va tenir lloc a Ullastrell la presentació de Magda Rodó, candidata a l'alcaldia d'Ullastrell per CIU Ullastrell. Rodó va presentar-se en societat davant d'un centenar d’assistents. A l'acte van assistir-hi diverses personalitats dels municipis del voltant que volien donar suport a la candidata convergent en el seu nou, com per exemple,  Josep Rull, Coordinador General del CDC; Joaquim Esquius, President Comarcal de CDC Vallès Occ. Terrassa; Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls; i Conchi Llurba de Castellbisbal.

Rull va fer un gran èmfasi sobre el moment en què es troba el país i la seva gent: "la necessitat del canvi, d'anar tots a una és necessari per poder arribar lluny". Va destacar també que a Ullastrell li feia falta un canvi, ja que era "evident" que la renovació de gent jove i amb empenta com Rodó és "essencial per representar al poble". El coordinador general de CDC també va destacar que "l'encertat nomenament de la candidata hauria de marcar un nou camí per Ullastrell", després de lloar la seva figura afirmant que "és clara i sobretot és una persona senzilla, representa una manera de fer política propera, per tots i per tothom, l’hagin votat o no".
 

Rodó acompanyada per membres de CiU de la comarca Foto: CiU


Rodó va presentar-se a tots els assistents a l'acte fent un petit resum de la seva persona i la seva vida a Ullastrell. Va presentar alguns dels punts del seu programa, que de mica en mica a mesura que es facin trobades l'anirà desenvolupant amb més detall a tots els veïns, "punts pensats per millorar el poble i el benestar dels veïns d'Ullastrell". Rodó va dir: “tot i que per alguns, el futur d’Ullastrell comença el 2015, Ullastrell té un passat que no podem ni volem oblidar. Un dels objectius que ens proposem és recuperar la memòria històrica del nostre poble, perquè per saber on volem anar hem de conèixer d’on venim".

En el seu discurs de presentació va manifestar "m’apassiona Ullastrell, el poble on vaig néixer, el poble on he crescut i el poble on m’he establert amb la meva família. Estimo Ullastrell i m’agradaria treballar per millorar-lo i perquè tots ens en sentim orgullosos" i va sentenciar "sempre he tingut a prop la política municipal, sempre l’he viscut molt propera i m’apassiona, m’enganxa i vull continuar vivint-la, ara més que mai, en primera
persona. No m’espanten els reptes, no m’espanta la responsabilitat que suposaria
poder arribar a ser alcaldessa d’Ullastrell. Per mi, seria tot un honor".