Tres policies ferits en una persecució d'un vehicle sospitós per la C-58

Els agents de la Policia Municipal de Terrassa van poder detenir dos dels tres ocupants d'un turisme robat

La Torre
09 de gener del 2015
Actualitzat el 15 de gener a la 13:01h
Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa que tenia un control a la rambleta del Pare Alegre va comunicar a central a les 3.29 de la matinada d'aquest dijous que un vehicle que acabava d'entrar a Terrassa amb plaques tapades havia fet un gir brusc i fet escàpol en direcció la C-58 quan els havia vist. Es va passar alerta a policia local de Sant Quirze i de Sabadell així com també als Mossos. Fins a set patrulles es van incorporar en els controls instal·lats a la carretera de Rubí i al Parc Vallès per tal d'alentir la circulació a l'autopista.

La Policia va localitzar el vehicle i va iniciar una persecució. El turisme sospitós va topar primer violentament amb un cotxe patrulla traient-lo de la calçada i posteriorment amb un altre vehicle policial a l'alçada del km 17. 

Un cop aturat al mig de la C-58, els agents van poder detenir dos dels ocupants després que aquests es resistissin violentament, provocant lesions als agents. El conductor però va poder sortir corrent direcció el camp. Les dotacions van donar una batuda per la zona però no el van localitzar.

Dins del vehicle sospitós hi havia set mòbils amb les seves caixes, caixes amb peces de reparació, gorres, guants, passamuntanyes, una cisalla, un mall i dos tornavisos. 

El cotxe va ser traslladat a prefectura per una grua de Sabadell. Van comprovar com aquest havia estat robat ja que tenia el pont fet. Els dos vehicles policials també van haver de ser portats en grua a la central. Tres agents van haver de ser assistits a Mútua, i tot i que cap d'ells era de gravetat sí que presentaven contusions i lesions diverses.

Els individus estan acusats d'haver entrat a robar en una botiga de telefonia mòbil del Prat de Llobregat.