Iniciativa i Acord aniran junts a les eleccions municipals a Viladecavalls

Neix la formació política Fem Viladecavalls que ha creat un vídeo animat molt crític amb la gestió de l'actual govern local

La Torre
12 de gener del 2015
Actualitzat el 04 de març a la 13:07h
Carles Rodríguez i Maria José Rodríguez
Carles Rodríguez i Maria José Rodríguez | Foto: Fem Viladecavalls

Carles Rodríguez i Maria José Rodríguez Foto: Fem Viladecavalls


Iniciativa i Acord han arribat a un pacte per presentar-se conjuntament a les properes eleccions municipals del 24 de maig sota les sigles Fem Viladecavalls. Els dos grups ja van compartir la responsabilitat de govern els dos primers anys de l'actual legislatura, conjuntament amb PSC i Esquerra Republicana.

La convulsa història política recent de Viladecavalls, que l'agrupació presenta en forma de vídeo d'animació, explica que aquestes dues formacions polítiques, amb sensibilitats diferents, s'uneixin per "sumar esforços i propiciar un canvi en el Consistori en les properes eleccions".

El vídeo d'animació “Viladecavalls, història recent”, inspirat en el famós curt “Españistán” del dibuixant Aleix Saló, identifica les pràctiques, "més que qüestionables, acumulades pels successius governs convergents dels últims anys". Fem Viladecavalls es presenta com l’alternativa de "canvi real" en els continguts, les formes i les persones que treballen al servei del poble des de l’Ajuntament.

L'agrupació realitzarà un acte obert a la ciutadania el proper 21 de gener a dos quarts de vuit del vespre als baixos de la Biblioteca Pere Calders en el que participaran l’exalcalde i membre d’ICV Carles Rodríguez, la portaveu d’Acord per Viladecavalls, Maria José Rodríguez i la veïna de Viladecavalls Marisa Martínez com a membre de la societat civil sense adscripció política.

https://www.youtube.com/watch?v=5ojpPSsSog4