Actualitzat a les 18:24h
Margarit, dalt de tot del podi
Margarit, dalt de tot del podi | Foto: CNT

Margarit, dalt de tot del podi Foto: CNT

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito, Jan Margarit va aconseguir la victòria en categoria júnior en el VI Duatló de Muntanya d’Òdena disputat sobre unes distàncies de 4,5 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 2,5 quilòmetres més finals de cursa a peu.

Margarit va aturar el crono en 1h26’19”, tot establint una diferència de més de nou minuts respecte el segon classificat, Jairo García (AC Parets Ravet Bike). El tercer lloc va correspondre a Josep Maria Planell (CA Igualada). La marca assolida per Margarit el va situar en el 14è lloc de la classificació general, que va encapçalar Ever Alejandro Gómez (Club Medina Triatló), amb un registre d’1h20’16”. El Natació Cicles Morenito va comptar amb sis representants més en aquesta prova que van assolir les posicions i marques següents: