Judith Meler, tercera al Pentatló de Palafrugell

La Torre
05 de gener del 2015
L'egarenca Judith Meler
L'egarenca Judith Meler | UAT

L'egarenca Judith Meler Foto: UAT


El cap de setmana 3 i  4 de gener del 2015, a les pistes de la localitat gironina de Palafrugell es va disputar un control de proves combinades. Representant a la Unió Atlètica Terrassa, es desplaçava fins a les pistes de Palafrugell Judith Meler, amb l’objectiu d'adquirir experiència i sensacions en aquesta difícil i dura modalitat atlètica.

El resultat fou molt meritori, ja que va acabar la combinada femenina tercera classificada juvenil, amb marques prou significatives, que la portaran de ben segur a ser cridada amb el primer equip del Terrassa, al campionat de Catalunya de Clubs de pista coberta (en llançament de pes o 60 metres tanques, segurament).

La millora d’aquesta atleta és notable i va establir unes marques de 10”68 en 60 metres tanques (millor marca personal), 1,31 metres en salt d’alçada, 8,22 metres en llançament de pes (millor marca personal), 4,16 metres en salt de llargada i 2’47”97 en 800 metres llisos. Amb aquests resultats parcials adquiria una puntuació final de la pentatló de 2253 punts.

Judith Meler és un altre atleta de la cantera femenina de la U.A.T de les generacions 98-99-00 i 01 que empeny amb força per lluitar amb les millors en l’àmbit col·lectiu i individual.