La campanya de Nadal no s'atura a l'Eix comercial Sant Pere

Aquest dimecres, xocolatada, tallers i repartiment de premis

La Torre
30 de desembre del 2015
Actualitzat a les 19:13h
L'Eix comercial Sant Pere organitza per aquest dimecres, dia 31, diverses activtats. A les nou del matí, xocolatada popular seguida d'un taller de nassos divertits. I a les deu del matí, rebuda i balls amb el Sr de Nas Rogent. Tots els actes es faran a sota la marquesina del Mercat de St. Pere.
 
A les 14 hores es farà el lliurament dels premis del Concurs d’Aparadors i del Concurs de decoració de les Parades del Mercat de St. Pere. L’acte tindrà lloc a la zona del Bar del Mercat de St. Pere. S’aprofitarà per fer el sorteig d’un pernil entre tots els clients que van votar per la millor decoració del Mercat.
 
I els dies 3 i 4 de gener de 11 a 14 hores i del 18 a 20.30 hores hi haurà un carruatge tirat per cavalls circulant pels carrers de l'Eix Comercial. La parada estarà situada al C/ Francesc Salvans, 36. Per poder pujar-hi s’haurà de presentar un tiquet de compra amb un mínim de 20€, o haver guanyat un dels tiquets per a 4 persones de la tómbola que van organitzar els dies 22, 23 i 24 de desembre.