Detinguts in fraganti mentre robaven en una àrea de servei al Vallès

Entre els tres arrestats acumulen 48 antecedents policials i 354 identificacions

La Torre
29 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:32h
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Metropolitana Nord van detenir aquest diumenge, a Santa Perpètua de Mogoda, tres homes de nacionalitats italiana i romanesa, tots tres de 25 anys i veïns de Barcelona i Badalona per un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets van succeir ahir al migdia a l’àrea de servei del Vallès. Una patrulla que estava fent tasques de prevenció de furts a l’autopista va observar com el conductor d’un vehicle feia una maniobra per amagar-se i no ser detectat per la patrulla. Els agents van continuar la marxa, van accedir a l’àrea de servei per la sortida i van observar com tres homes estaven forçant la finestra d’una caravana. Els homes, en veure el vehicle policial van fugir corrents. Ràpidament, un dels agents va detenir el conductor del vehicle en el mateix lloc dels fets mentre que l’altre agent va sortir corrents darrera dels altres autors. Pocs minuts després amb l’ajuda d’altres patrulles, es va poder detenir els altres dos homes que havien fugit pel lateral de l’autopista AP-7.

Els detinguts havien sostret, de l’interior de la caravana, diners en metàl·lic i diversos aparells electrònic que els agents van poder retornar a les víctimes, una parella anglesa que estaven dinant en un restaurant de l’àrea de servei i no s’havien adonat del robatori. Entre els tres homes sumen 48 detencions, pràcticament totes per delictes contra el patrimoni, i 354 identificacions.

Un dels detinguts tenia una ordre d’extradició per incompliment de condemna per robatori contra la propietat, a Itàlia, i aquesta tarda es traslladarà a l’Audiència Nacional, a Madrid.