Troben una plantació de marihuana a Matadepera

Tres persones van ser detingudes i posades a disposició judicial acusades de robatori i de delicte contra la salut pública

La Torre
23 de desembre del 2014
Actualitzat el 28 de desembre a les 9:46h
Plantació de marihuana a Les Pedritxes
Plantació de marihuana a Les Pedritxes | Policia Local de Matadepera

La detenció de tres presumptes assaltants d’un pis al barri de les Pedritxes va conduir a la Policia Local de Matadepera aquest passat dissabte 20 de desembre al matí, al descobriment d’una plantació de marihuana.

Tot va començar quan els agents van rebre una trucada alertant d’una assalt a una casa. Matadepera.cat informa que diversos efectius es van traslladar a la zona, i van poder procedir a la detenció en aquell mateix moment de tres individus quan ja es disposaven a fugir en un vehicle particular.

Escorcollant el cotxe van descobrir trenta quilos de marihuana sense tractar. Van ser detinguts immediatament i posats a disposició judicial acusats de robatori i de delicte contra la salut pública.

Poc després i conjuntament amb els Mossos d’Esquadra es va procedir a comprovar l’habitatge on suposadament s’havia fet el robatori i en el moment d’entrar es va descobrir una sofisticada plantació de marihuana que ocupava tres habitacions de la vivenda. Es va llavors contactar amb el llogater de la vivenda, membre d’una associació cannàbica de Cerdanyola del Vallès, que va ser detingut i posat a disposició judicial acusat d’un delicte contra la salut pública. Els individus detinguts responen a les inicials O.A.G. (31 anys), D.V.S. (31 anys), J.G.B.P. (40 anys) i Y.H.N.S. (29 anys). Els tres primers són espanyols i el quart de nacionalitat cubana i no tenen vincles amb Matadepera.