Habitatge cedeix a Prohabitatge 13 pisos situats a Terrassa

Els pisos oferts estan ubicats a la promoció anomenada Pla de les Fonts

Nació Digital
23 de desembre del 2014
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha cedit avui a l’Associació Prohabitatge, un total de 13 nous habitatges al nucli de les Fonts al municipi de Terrassa. Els pisos cedits a Terrassa estan ubicats a la promoció anomenada Pla de les Fonts, d’aquest municipi, i els arrendataris pagaran 150 euros mensuals, més la repercussió de l’IBI i les taxes.
 
L’Associació Prohabitatge gestiona habitatges d’inclusió, als municipis de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa i el Prat de Llobregat, i el total de número de pisos cedits a l’entitat per part de la Generalitat és de 35.
 
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya i Prohabitatge van signar l’abril de 2012 un conveni pel qual l’Agència es compromet a cedir habitatges a Prohabitatge per poder  donar compliment a la finalitat social de l’esmentada associació.  Avui, el director de l’Agència, Jaume Fornt, i la presidenta de l’Associació Prohabitatge, Maria Rosa Alonso, han signat el conveni per formalitzar la cessió dels habitatges de Terrassa.
 
1.575 habitatges d’inclusió 
Amb aquests habitatges que s’incorporen a la Xarxa d’inclusió, l’any finalitzarà amb un total de 1.575 habitatges que gestionen més de 100 entitats que es dediquen a la inclusió de col·lectius de amb diferents dificultats, i és fa una estimació que es beneficia, i és procura sostre i seguiment social a més de 7.000 persones al llarg de l’any.
 
Cada un d’aquests habitatges rep una ajuda de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de 1.200 euros, que en el cas dels habitatges ubicats a la demarcació de Barcelona, com és el cas, puja fins a 1.800 euros gràcies a la signatura del conveni entre la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, per aportar fons suplementaris per aquest tipus d’actuacions socials en aquests habitatges.