El comerç de Terrassa pot obrir tots els diumenges de desembre

A diferència dels de la resta de Catalunya, el Consell de Comerç i Turisme de Terrassa ha acordat que durant els quatre dies festius els establiments que ho desitgin puguin aixecar la persiana

La Torre
21 de desembre del 2014
Actualitzat el 23 de desembre a les 12:28h
La comissió permanent del Consell de Comerç i Turisme de Terrassa ha acordat incloure tots els diumenges de desembre com a dies d’obertura comercial durant el 2015. La Generalitat de Catalunya ha establert els dies 6, 8 i 20 de desembre com a festius d’obertura comercial per l’any que ve, però el consell ha decidit afegir-ne els diumenges 13 i 27. 

La decisió segueix la línia de l’adoptada pel 2014, any pel qual el govern català va fixar 8 dies festius i va sotmetre dos més a decisió dels ajuntaments. En el cas de Terrassa, la comissió permanent va decidir establir com a festius per aquest any els dies 14 i 28 de desembre, el que significa que els comerços de Terrassa, a diferència d’altres ciutats com Barcelona, Sabadell o Sant Cugat, poden obrir tots els diumenge de desembre d’enguany. 

El Consell de Comerç i Turisme de Terrassa és un òrgan de participació sectorial de carácter consultiu, assessor i informatiu, format per l’Alcalde, els regidors de comerç i turisme, tècnics municipals, un representant de cada grup polític representat al Consistori, un representat de la Cambra, de la Cecot, dels gremi de flequers i d’hostaleria, un representant de l’ESCODI, de les associacions de consumidors i dels eixos comercials i mercats municipals.