Sorprèn dos lladres en obrir la porta de casa seva

El veí de Terrassa va sentir soroll a fora el seu domicili i es va trobar un parell d'individus que volien entrar al pis per la força

La Torre
19 de desembre del 2014
Actualitzat el 21 de desembre a les 10:12h
Dues persones van ser detingudes aquest dijous al migdia gràcies a la intervenció de la Policia Municipal i d'un veí de Terrassa. Els fets van passar al carrer de Vallparadís quan l'inquilí d'un dels pisos va sentir sorolls a la porta. L'home havia mirat per l'espiell però no havia pogut veure res perquè li havien col·locat una cinta adhesiva. Aleshores havia decidit fer soroll i després obrir la porta.

Va ser aleshores quan dos individus que estaven intentant accedir a la seva vivenda van veure'l i van sortir corrents. La víctima va trucar ràpidament la Policia i els va descriure els dos individus i indicar-los cap on havien fugit. 

Ell mateix va perseguir un dels lladres mentre relatava per on estava escampant-se. Una patrulla va anar-lo a trobar i així va ser com van poder enxampar un dels individus. Posteriorment, en una batuda, una altra dotació policial va atrapar el segon individu. Com que cap dels dos duia documentació a sobre, els agents van traslladar-los a la Policia Nacional per tal que fossin plenament identificats. Els individus van ser detinguts per un robatori a domicili en grau de temptativa.