​Els Mossos de Terrassa reben les primeres armilles interiors

Se'n contempla la distribució de 3.500 al llarg d'aquests mesos de desembre i gener

La Torre
19 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:47h
El Departament d'Interior ha començat a fer entrega de les armilles interiors als primers Mossos d'Esquadra, seguint el compromís adquirit de dotar d'un equip de protecció individual a tots els agents del cos de Mossos d'Esquadra. Els primers policies que les estan rebent estan destinats a les unitats de seguretat ciutadana de les regions policials metropolitanes Barcelona, Nord i Sud, entre les quals s'hi troba la comissaria de Terrassa.
 
Aquesta primera fase de lliurament de les armilles contempla la distribució de 3.500 al llarg d'aquests mesos de desembre i gener. El calendari preveu l’entrega de 5.500 armilles més el febrer de l’any que ve, que es destinaran a les unitats de seguretat ciutadana de la resta de regions policials i algunes unitats centrals; 4.500 el 2016 i 3.566 el 2017. El pressupost total és de 4.095.840 euros.
 
A cada agent se li assigna una armilla, que està adaptada a la seva talla. Disposa d’una funda exterior, que permet la visibilitat del número TIP i dels distintius de graduació. Aquestes noves armilles garanteixen un mateix nivell de protecció per a tots els efectius i augmenten la seguretat ja que són antibala, antitall i antipunxada. La seva ergonomia la fa més còmode i pràctica, ja que han estat fabricades tenint en compte les necessitats dels agents.