El passat i present migratori de Terrassa, en una exposició

per La Torre , 19 de desembre de 2014 a les 05:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Acte de presentació de la mostra intercultural Foto: A.T.


La regidora de Ciutadania i Drets Civils, Lluïsa Melgares, ha presidit aquest dijous l’acte de presentació de l’exposició “Migracions: arrels que ens enriqueixen”, impulsada i elaborada pel Servei de Ciutadania de l’Ajuntament de Terrassa conjuntament amb participants del projecte “Voluntariat d’Intercanvi Cultural” de la ciutat. L’acte, que s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional del Migrant, ha tingut lloc a la Casa Alegre de Sagrera. 

 
Coincidint amb la presentació de l’exposició, la Casa Alegre de Sagrera ha acollit una trobada amb 80 persones que han acabat el curs de coneixement de l'entorn del Servei d'Acollida municipal durant el 2014. Durant l’acte, Melgares ha remarcat la riquesa que la diversitat cultural aporta a la nostra ciutat.

 
L’exposició “Migracions: arrels que ens enriqueixen”, mostra a través de 10 plafons un seguit de fotos i cites textuals de terrassencs i terrassenques de diferents orígens, amb els quals es pretén posar en valor el passat migratori d’aquesta ciutat i sobretot el seu present intercultural. A partir del proper mes de gener la mostra s’exhibirà de manera itinerant en centres cívics i biblioteques de la ciutat.

 

Participació