Pablo Serrano omple de new jazz el Punt de Vista de Terrassa

per La Torre, 18 de desembre de 2014 a les 11:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El baixista va actuar aquest dimecres Foto: Punt de Vista


La destresa amb el baix del músic Pablo Serrano va delectar els assistents d'una vetllada musical efectuada aquest dimecres a Punt de Vista de Terrassa, com a part de la presentació del Concert Circular que tindrà lloc el proper mes de gener a Parets del Vallés. El músic va interpretar peces de New Age i New Jazz, entre elles: "Clarejar de Mitjanit", "Calor Hivernal", "Alicia al País de les Meravelles" o "Puf el drac màgic". 


Punt de Vista col·labora amb Ernesto Briceño del CEM “María Grever” en la realització del projecte Concert Circular, que s'erigeix com una nova experiència multisensorial, la qual vincula a un equip multidisciplinari integrat per arquitectes, metges, psicòlegs, músics-terapeutes i músics. La premissa que regeix a aquest conjunt de professionals és viure una experiència d'immersió sonora, on el benestar sigui la cerca d'una experiència de relació amb el so ancestral.

 

Participació