Estrena en català dels films 'Stand by me Doraemon' i 'Big Hero'

Les pel·lícules es podran veure a Cinesa Parc Vallès

Nació Digital
18 de desembre del 2014
Actualitzat a les 8:51h
 

Aquest divendres, 19 de desembre, s’estrenen doblats al català els films d’animació Stand by me Doraemon, el vuitè film protagonitzat pel popular personatge de Fujiko F. Fuijo, iBig hero 6, de Walt Disney Animations Studies, inspirada en el còmic del mateix títol de Marvel. El doblatge al català d'aquests films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Stand by me Doraemon 
El nou film de Doraemon s’estrena en 3D CGI, una nova tecnologia de 3D que no necessita ulleres. La pel·lícula s’estrena amb 54 còpies en català que es podran veure a Catalunya, Eivissa i Mallorca. La trama del film ha estat construïda a partir d’una selecció d’episodis clàssics i abraça des de la primera trobada de Nobita i Doraemon. Un dia, Nobita rep la visita de Sewashi, un nen que afirma que és descendent de Nobita i ve del futur per mirar d’evitar un desastre que arruinarà la família durant generacions. Per tal que Nobita hi posi remei, Sewashi li deixa el seu robot Doraemon perquè l’ajudi a trobar-la. El film ha estat tot un èxit al Japó, amb més de 50 milions d’euros recaptats i molt bones crítiques.
 
El tema musical del film és la cançó Stand by me, del grup juvenil Fiver, el tema és un avançament del seu proper treball discogràfic i ha estat enregistrat als estudis Aurha de Barcelona i masteritzada als estudis Abbey Road de Londres.
 
La pel·lícula es podrà veure a: Yelmo Multicines (Abrera); Cinemes Amposta (Amposta); Multicines Arenys (Arenys de Mar); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa La Maquinista (Barcelona); Boliche Cinemes (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Arenas Multicines (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Glòries Multicines (Barcelona); Cinesa Maremagnum (Barcelona); Ocine Blanes (Blanes); MCB Cinema (Calafell); Yelmo Cines (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinesa Barnasud (Gavà); Ocine Girona (Girona); Cinemes Albèniz (Girona); Odeón Multicines Girona (Salt); Ocine El Nord (Granollers), Cinesa La Farga (l'Hospitalet de Llobregat); Multicines Eivissa (Eivissa); Cine Alhambra (La Garriga); JCA Cinemes (Alpicat); Espai Funatic (Lleida); Multicines Manacor (Manacor); Multicines Bages (Manresa); Ocimax Maó (Maó); Cinema La Calàndria (El Masnou); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Montcada (Montcada); Cines Olot (Olot); Cinemes Arinco (Palamós); Cines Ocimax (Palma); Ocine Platja d’Aro (Platja d’Aro); Cinemes Roses (Roses); Cines Imperial (Sabadell); Eix Macià (Sabadell); Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca); Yelmo Cines (Sant Cugat); Multicines La Vailet (Sant Vicenç dels Horts); Cinema Prado (Sitges); Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat); Ocine Tarragona (Les Gavarres); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes (Valls); Ocine Les Mates (El Vendrell); Multicines Sucre (vic); Cinema Casal (Vilafranca del Penedès); Bosc Cinema (Vilanova i la Geltrú); Ocine Vila-seca – Port Halley
 
Big hero 6
El nou film dels estudis Disney, Big hero 6, dirigit per Chris Williams i Don Hall, s’estrena amb 26 còpies en català.
 
Hiro Hamada és un noi de 14 anys expert en robòtica que té un vincle especial amb l’enorme robot inflable Baymax. Hiro descobreix un complot criminal per destruir la ciutat de Sant Fransokyo i per salvar la ciutat recorre al seus amics, Baymax, l’addicta a l’adrenalina Go Go Tomago; el fanàtic de la neteja Wasabi, la geni de la química Honey Lemon i el fanàtic dels còmics Fred.
 
El film es podrà veure a les sales: CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Yelmo Multicines (Abrera); JCA Cinemes (Alpicat); Cinemes Illa Carlemany (les Escaldes); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Yelmo Cines (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine El Nord (Granollers); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa (Sant Cugat); Yelmo Cines (Sant Cugat); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Yelmo Cines Parc Central (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Multicines Sucre (Vic).
 
El 24 de desembre s’estrena també al Cine Alhambra (la Garriga) i el dia 25, al Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès).
 
Continua el cicle Pack Màgic de Nadal
D’altra banda continuen les projeccions del cicle de cinema infantil, tranquil i en català Pack Màgic de Nadal, una iniciativa de Drac Màgic que té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Les pel·lícules que es podran veure són: Laban, el petit fantasma. Quina por!, La petita Anna i el Tiet Llargarut.
 
Més informació sobre dates i horaris de les projeccions a:http://www.gencat.cat/llengua/cinema