Un documental valora la memòria de les persones

“TorreBonica, Pícnic de la Memòria” es presentarà al Cinema Catalunya a finals del mes de gener

per La Torre, 16 de desembre de 2014 a les 06:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manel Pérez, ha signat un conveni de col·laboració per a la producció i emissió del documental “TorreBonica, Pícnic de la Memòria”, en el marc del projecte TorreBonica LívingLab. A més del tinent d’alcalde, han signat el conveni el gerent de la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, Jordi Herrera, i Carme Julián en representació de l'Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa. A l’acte de signatura, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Terrassa, ha assistit també el gerent de la Fundació Sant Llàtzer, Ignasi Riera. 
 

Amb aquest documental, que es presentarà al Cinema Catalunya a finals del mes de gener, es vol posar en valor la memòria de les persones com a patrimoni de la societat i eina per a construir la història d'una ciutat i d'un país. La producció de l’audiovisual s’emmarca en el projecte del TorreBonica LívingLab, que té com a objectiu la promoció de l'envelliment actiu i saludable.

 

Participació