C's: «El PSC és part del problema financer de Terrassa»

Ciutadans reclama que la Generalitat pagui el seu deute amb l'Ajuntament però també carrega contra la gestió dels socialistes

per La Torre, 17 de desembre de 2014 a les 07:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu de l'agrupació de Ciutadans (C’s) de Terrassa, Javier González, ha exigit al Govern de la Generalitat que “pagui els deutes que té amb l'Ajuntament” i ha apostat perquè “els consistoris tinguin, per llei, la suficiència financera per poder fer política social i d'ocupació, i no depenguin d'administracions superiors”.

González ha demanat que “amb independència de la necessària suficiència econòmica, l'administració local ha d’exigir inversions que van més enllà de les seves competències municipals” per acabar amb problemes com “els barracons escolars, la reordenació dels CAPs sanitaris i la supressió total del peatge dels Fonts”, ha apuntat.


El portaveu de C’s ha assegurat que “el PSC és part del problema financer de la ciutat: cal repartir les crítiques de la falta de pressupost no només al desgovern de CiU, també al malgovern del PSC pel seu malbaratament en temps de bonança”. “La recuperació econòmica de la ciutat té a veure amb el sanejament de l'administració local” ha manifestat González, que ha afegit que “no es tracta de canviar d'alcalde, sinó de substituir un model polític que gens té a veure amb les exigències dels ciutadans d'avui.”

 

Participació