Protagonistes Nosaltres de Fupar estrena 'A trenc d'alba'

L’obra s’emmarca en una estació de tren carregat d’històries que els espectadors aniran descobrint al llarg del trajecte

per La Torre , 20 de desembre de 2014 a les 06:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els artistes de Fupar presenten un espectacle musical solidari on el públic reviurà cançons de sempre. L’obra s’emmarca en una estació de tren carregat d’històries que els espectadors aniran descobrint al llarg del trajecte.

Què amaguen aquestes cançons? Quin és el factor comú que hi ha entre elles? Fupar anima a tots als ciutadans a venir al Centre Cultural Terrassa aquest diumenge a les 12 per descobrir-ho. L’entrada té un preu simbòlic de 3 euros.


Protagonistes Nosaltres és un projecte experimental i multidisciplinari de Fupar que incentiva a la creació artística vinculada a aspectes terapèutics.

Des de 1974 duu a terme espectacles pioners en la seva disciplina i mostra escenes de composició coreogràfica i musical unides per un argument que li dóna plasticitat i permet la expressió artística de tots els seus components. La companyia està constituïda per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, ja sigui actuant o fent altres tasques. Actualment en formen part 13 artistes. Per dur a terme l’activitat, hi donen suport 15 voluntaris. Possibilitat d’entrevistar al director escènic

 

Participació