Mercavallès fa obres per ser un dinamitzador econòmic

Amb la remodelació, l'Associació de Majoristes veu satisfeta una de les seves “principals reivindicacions” per tal de seguir comptant amb “un mercat dinàmic, en un enclavament estratègic i amb preus competitius”, com afirma Vicenç Ramia, el seu presiden

La Torre
17 de desembre del 2014
L'Associació de Majoristes de Mercavallès creu que és “imprescindible” dur a terme el projecte de reforma del mercat, que s'hauria de començar a executar a principis de 2015, perquè “n'assegura la continuïtat i en reforça la competitivitat”, com afirma Vicenç Ramia, el seu president.

Amb una inversió de mig milió d'euros, les obres suposaran un actualització de les instal·lacions, una millora de la seva imatge i també un estalvi en el consum energètic.

Amb la remodelació, que es durà a terme sota la coordinació del Consell Comarcal del Vallès Occidental, l'associació veu satisfeta una de les seves “principals reivindicacions” dels últims anys per tal de seguir comptant amb “un mercat dinàmic en un enclavament estratègic i amb preus competitius”.

“La reforma del mercat ajudarà a potenciar el seu rol de dinamitzador econòmic de la zona”, afirma Ramia. Des de l'associació es reivindica la tasca de l'entitat des del punt de vista econòmic “que ha ajudat en gran mesura a tirar endavant el projecte de reforma”.

El projecte, ara en la seva fase d'adjudicació, suposarà una remodelació important de l'edifici central del mercat que canviarà d'imatge gràcies a actuacions com el revestiment de la façana, la instal·lació d'un nou paviment i la millora de les condicions dels espais per a la venda. També aposta per l'eficiència energètica amb la substitució de la il·luminació actual per un sistema led que permeti reduir la factura de la llum. A la zona d'aparcament i serveis de l'exterior, també està previst la reparació de la tanca del perímetre, pintar les portes d'accés i senyalitzar els circuits dels vianants, entre altres.