Matadepera es bolca amb La Marató

El CD Terrassa també s’hi sumarà amb un gran festival esportiu a Les Pedritxes

La Torre
13 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:06h
La Marató de TV3, que aquest any es celebrarà el diumenge 14 de desembre dedicada a les malalties del cor, tornarà a rebre el suport de les entitats i els veïns de Matadepera.

Aquest any, la proposta més destacada és la de Matadepera Batega, una iniciativa d’uns joves del poble que han editat un calendari nudista (“molt decent i divertit”, expliquen) protagonitzat per membres d’entitats locals. Tots els beneficis de la venda dels calendaris es destinaran a La Marató.

El Matadepera 88 Hoquei també es sumarà a La Marató amb el seu torneig de Nadal al Pavelló, el mateix dia 14, a partir de les 10, seguit de la seva gran hamburguesada. El tiquet costarà 3 euros.

L’Institut Matadepera, per la seva banda, va organitzar una xocolatada, que es va fer al pati del mateix Institut i que va estar oberta a les escoles del municipi.

D’altra banda, el Club Deportiu Terrassa també s’hi sumarà amb un gran festival esportiu a les seves instal·lacions de Les Pedritxes, amb partits d’hoquei, tennis, pàdel, una cursa i fins i tot una caminada pels camins de la zona. Hi tindrà lloc el mateix diumenge 14 de desembre, de 9:30 a 17h. El club esportiu destinarà la meitat de la inscripció a les activitats a La Marató.