Mala maror a Podem Terrassa

Sembla que les relacions entre les dues candidatures que es presenten a liderar el partit no passen per un bon moment si es jutja les paraules que un dels integrants ha penjat en una xarxa social

La Torre
11 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:25h
Sembla que no tot és tan bonic com sembla. Des de fora es ven la imatge que les dues candidatures per liderar el full de ruta de Podem-Podemos Terrassa és una competició de sana rivalitat, sempre apel·lant a la "democràcia participativa" i afirmant que no es tracta d'una rivalitat competitiva ni es vol entrar en una "guerra". La veritat però no és tan amable.
 
Un bon exemple de la mala maror que s'ha instal·lat entre els membres de les dues llistes es va poder palpar en directe en l'acte de presentació de "Claro que podemos" quan la intervenció per donar una resposta a una pregunta d'un ciutadà d'un membre de la candidatura "Despierta Egara" va fer saltar guspires per considerar que no era el lloc adequat per generar un debat i va provocar força malestar entre els integrants de la candidatura d'Anibal Garzón.

La intervenció d'una altra persona afí a la candidatura de Max Piedra va tornar a escalfar l'ambient. Malgrat intentar evitar les seves intervencions, al final, aquestes van poder deixar constància de la seva opinió. 

Es pot atribuir als nervis perquè era el primer acte de presentació oficial però un cop passat el cop calent, un dels vocals de la llista de "Claro que podemos" ha plasmat la seva opinió a una xarxa social i ho ha fet amb dures paraules cap a l'altre candidatura. Aitor Sanchiz afirma que "vam patir un acte de sabotatge, difamació" per part d'un membre de Despierta Egara que al seu parer va donar "una imatge nefasta de la seva manera d'actuar (...) saltant-se el codi Ètic de Podemos".