Partit de futbol solidari per a La Marató de TV3

Enfrontament amistós per recollir diners entre l'Escola de Futbol Scala i la UE Les Fonts

La Torre
12 de desembre del 2014
L’Escola de Futbol Scala col·laborarà amb La Marató de TV3 que, aquest any, està dedicada a les malalties del cor. El primer equip de futbol sala de Scala participarà en el partit solidari que organitza la UE Les Fonts el proper diumenge, 14 de desembre, a la pista poliesportiva de Les Fonts.

Coincidint amb l’enfrontament de lliga entre els dos conjunts de futbol sala, ambdues entitats s’han posat d’acord per aprofitar la cita per promocionar, de manera conjunta, La Marató 2014 i ajudar a recollir donatius per aquesta campanya solidària. Ho faran al llarg del partit que es disputarà a la pista poliesportiva de Les Fonts aquest mateix diumenge, a partir de les nou del matí. Una jornada oberta a tot el públic que es vulgui acostar a gaudir del partit i a col·laborar amb La Marató.

L’edició d’enguany de La Marató de TV3 està centrada en les malalties del cor. A Catalunya, una de cada quatre persones mor a causa d’una malaltia del cor. Són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes. Sota el lema “Truca. La teva investigació respon”, La Marató de TV3 recaptarà fons per contribuir a la recerca en aquest camp.