Restablert el servei d'aigua a Can Palet de Vista Alegre i Les Martines

També s'ha solucionat l'afectació al Sector Cavall Bernat III de Matadepera

La Torre
10 de desembre del 2014
Actualitzat a les 20:35h
Mina d'Aigües ha informat dels incidents que a causa de la ventada s'han produït en diverses zones de la nostra ciutat i Matadepera. Per una banda, informen que hi ha "normalitat absoluta en la zona de captació d'Abrera i en general".

Pel que respecte al servei de subministrament, i per diferents afectacions, el Sector Martines i Can Palet de Vista Alegre pateixen desperfectes en la canonada que alimenta el dipòsit de distribució d'aquesta urbanització. Aquest dimecres al matí s'ha estat reparant la canonada rebentada per les arrels d’arbres caiguts i a la tarda s'ha pogut restablir el servei, segons ha informat el servei d'Emergències de Terrassa.

També s'ha solucionat les afectacions al Sector Cavall Bernat III de Matadepera amb la interrupció provisional del servei per falta de subministrament elèctric a l'estació elevadora. S’està procedint a la instal·lació de subministrament elèctric alternatiu. 

En un comunicat, Mina Aigües de Terrassa lamenta les possibles molèsties ocasionades i vol agrair als clients afectats la "seva paciència i comprensió, majoritària, davant de l'inusual de la situació patida per aquest temporal de vent, malgrat haver pres totes les mesures preventives al nostre abast".