Ullastrell es queda sense llum per culpa de la forta ventada

Han caigut les torres que subministren electricitat al municipi i també es troben afectades les línies telefòniques

Lluïsa Tarrida
09 de desembre del 2014
Actualitzat a les 19:49h
Veïns voluntaris fent tasques de neteja
Veïns voluntaris fent tasques de neteja | J.B.

Ullastrell ha patit de valent aquest dimarts les conseqüències de la forta ventada. El municipi es troba en aquests moments, a quarts de sis de la tarda, sense electricitat a causa de la caiguda de les torres. A més, hi ha problemes amb la línia telefònica perquè diversos arbres han bolcat sobre els pals de telefonia tirant-los a terra.

A més, el poble ha estat totalment aïllat durant prop de quatre hores ja que les dues vies d'accés s'han vist tallades per la caiguda d'arbres. El transport escolar, amb alumnes ullastrellencs vinguts de l'Institut de Viladecavalls, ha patit seriosos retards, i s'ha decidit suspendre les classes a l'escola Serralavella.

La circulació per alguns dels carrers, sobretot a la urbanització de Ca n'Amat (possiblement la més afectada per la caiguda d'arbres de i sobre cases de particulars), ha estat realment complicada. L'Ajuntament d'Ullastrell calcula que han caigut centenars d'arbres en aquest fort episodi de vent provocant greus danys materials. Per sort, no s'ha de lamentar danys personals.

Un equip d'una vintena de persones, entre voluntaris i membres de l'ADF han treballat i segueixen treballant de valent per restablir les comunicacions i evitar mals majors. L'abast dels danys provocats pel vent no es podran començar a calcular fins demà, però des de l'Ajuntament són conscients que la ventada ha fet "molt mal".

Segueix el minut a minut de les incidències pel vent a Catalunya al NacioDigital
 

Actuacions a la carretera de Martorell Foto: J.P.
 

Foto: J.P.
 

Foto: J.P.

 

Foto: J.P.
 

Foto: J.P.