Campanya de recollida de joguines de la Joventut Socialista de Terrassa

La iniciativa s'allargarà fins al proper 19 de desembre

La Torre
09 de desembre del 2014
Actualitzat a les 11:38h
La Joventut Socialista de Terrassa durà a terme una campanya de recollida de joguines des del dia 5 i fins al 19 de desembre, amb l'objectiu que cap infant es quedi sense regals aquest proper Nadal. La iniciativa s’emmarca en la campanya engegada per la Creu Roja que té com a lema “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets”.

Segons ha explicat Eloi Guerrero Menéndez, Secretari d’Acció Política i Estudiantil de la JSC de Terrassa: “Els infants tenen el dret de poder gaudir de les festes nadalenques amb una joguina i es per aquesta convicció que la JSC Terrassa volem col·laborar amb la Campanya de Recollida de Joguines noves que organitza la Creu Roja, i que ja fa més de 30 anys que es duu a terme”.

En aquest sentit, Guerrero ha recordat: “en els 6 anys que portem de crisi econòmica, l’impacte sobre les famílies i els infants ha estat molt gran, l’augment de la gent aturada i la precarietat dels treballadors i treballadores ha comportat que la pobresa infantil hagi arribat lamentablement a un 29,4% dels menors de 16 anys”.

Les persones que ho desitgin, podran portar joguines noves a la seu del partit (c/ La Rasa 29) des de les 10h a les 14h i de les 17h a les 20h (divendres tarda tancat). Especialment, es demanen joguines destinades a nens i nenes d'entre 9 i 12 anys. Posteriorment, la JSC de Terrassa farà entrega d'aquestes joguines a la Creu Roja de la ciutat. Segons ha puntualitzat Guerrero: “ens adherim a aquesta campanya de recollida de joguines com a part de la funció social de la Joventut Socialista de Terrassa i la nostra implicació amb la ciutat”.